Entertainer

Zoekt u entertainment voor uw : bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Nicky is een actrice met de vaardigheden van een entertainer. Dat betekent dat zij naast het werken met vaste scripts en regie, gespecialiseerd is in het spelen met haar publiek. Nicky creëert momenten van verbazing, verwondering en plezier. Veelzijdigheid en spontaan inspelen op situaties en gebeurtenissen, zoals: ontvangst acts, magisch entertainment, personages en living statue. 

Laat u verrassen! 

Nicky bezorgt u, als goochelaares, een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld.. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Vrouwelijke goochelaars zijn zeldzaam.

Magisch Entertainer in Close-up: Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit met interactie van uw publiek. Ideaal voor tijdens recepties, diners aan tafel, bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten.

Lachende kinderen kijkend naar de voorstelling

Magie met humor voor jong en oud, voor klein en groot publiek! De voorstellingen van Nicky zitten vol met magische acts, komische slapstick, entertainment en daverende acties!

Lachend publiek

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling.

Na 1001 nachten vlieguren gemaakt te hebben, heeft Bibi Fairouz vele mensen mogen verwonderen. Op haar magisch “vliegend” tapijt reist ze de wereld rond om haar publiek te verbazen met goochelarij en waarzeggerij.

m_Vliegend Tapijt Nicky de Jong (6)

Er “vliegt” een vrouw op een tapijt… vele ogen zijn op haar gericht, wat is het toch een wonderlijk gezicht. Ze parkeert haar tapijt en nodigt  groot en klein uit, om in een halve cirkel rond haar plaats te nemen. Als er naar haar idee voldoende toeschouwers aanwezig zijn, begint er een “magische show” voor jong en oud.

m_Vliegend Tapijt Nicky de Jong (7)

Bibi Fairouz kan haar spirituele gaven gebruiken om waar te zeggen en “vliegt” graag naar uw locatie. Door middel van een kaartlegging waarbij de gast zelf de kaarten uit mag kiezen vertelt Bibi Fairouz iets over uw verleden, heden en toekomst en geeft Bibi antwoord op vragen die de gasten hebben waarin een aantal aspecten aan de orde kunnen komen zoals: levensdoelen, liefde, relatie, werk- en privésituaties.

U vindt het belangrijk dat uw gasten met een glimlach binnen komen? Kijk dan eens bij deze acts van Nicky.

Nicky is een behulpzame gastvrouw waar uw gasten niet om heen kunnen. Met een grote glimlacht heet zij uw gasten welkom, wijst zij hen de weg of begeleid zij hen naar de tafel of feestruimte.

Wilt u een act die opvalt, dan bent u bij Nicky aan het juiste adres. Een gastvrouw op stelten is een publiekstrekker voor uw evenement. Nicky steekt hoog boven het publiek uit. Met veel interactie heet Nicky uw gasten warm welkom. 

Een stelten act is een publiekstrekker voor uw evenement en steekt hoog boven het publiek uit.  Een stelten act kan ook voor vele verschillende gelegenheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een opening, festival, braderieën, winkelcentrum entertainment of bedrijfsevenementen. Nicky  denkt graag met u mee over een act die naadloos aansluit bij het thema of de gelegenheid van uw feest of evenement.

Steltenloper Magiër op stelten

Nicky heeft diverse mogelijkheden op stelten zoals:

Ontvangst-act
Piccolo style voor een glimlach op ieders gezicht ; duo of solo

Piraten
Op zoek naar hun schat(je) ; duo of solo

Magiër op stelten
Zorgt voor verwondering ; solo

Meterslange zeevrouw
Maar waar zijn haar matrozen? ; solo

Hollandse kaasmeisjes
Zetten de boel letterlijk en figuurlijk op stelten ; duo of solo

Steltenloper Dickens Echtpaar op stelten

De kerstvrouw of het Dickens Echtpaar op Stelten uit de 19e eeuw is werkelijk waar een pareltje om te zien.

Op stelten geven ze met hun vrolijke uitstraling het publiek of uw gasten een echt Kerstgevoel! Zichtbaar op grote afstand en indrukwekkend. 

Kerstvrouw
duo of solo

Dickens echtpaar
duo of solo

Als theatermaakster werkt Nicky aan verschillende projecten. De volgende voorstellingen zijn te boeken:

Nicky & Ydwer Senioren Programma - Op een mooie Pinksterdag (2)

Een programma met een lied of toch niet… Dit muzikale, cabareteske theaterprogramma, is speciaal ontwikkeld voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! Zeer geschikt voor verschillende verzorgingshuizen en ontmoetingsplaatsen.

Wilt u deze voorstelling ook in uw verzorgingshuis, activiteitencentrum of op uw feest?

m_Kindervoorstelling Nicky & Willy

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze en magische theatervoorstellingen geeft. Willy is wat naïve en niet al te slim. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: “Nicky, de Luchtballonpiloot!” Zij reist rond en ziet wonderlijkste personen vanuit haar wonder-luchtballon.

Wilt u de show van Willy & Nicky ook op uw school, feest, park of evenement?

Alle voorstellingen zijn uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 500 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 500 personen. Het geluid wordt 180 graden egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin.