Zoekt u entertainment voor uw : bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Nicky is een actrice met de vaardigheden van een entertainer. Dat betekend dat zij naast het werken met vaste scripts en regie, gespecialiseerd is in het spelen met haar publiek. Nicky creëert momenten van verbazing, verwondering en plezier. Veelzijdigheid en spontaan inspelen op situaties en gebeurtenissen, zoals: ontvangst acts, magisch entertainment, personages en living statue. 

Laat u verrassen! 

Nicky bezorgt u, als goochelaares, een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld.. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Vrouwelijke goochelaars zijn zeldzaam.

Magisch Entertainer in Close-up: Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit met interactie van uw publiek. Ideaal voor tijdens recepties, diners aan tafel, bedrijfsevenementen en huwelijksfeesten.

large_laughing-audience-by-jbl

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling.

Piratenvoorstelling Schatzoeken Brasser & de Jong

Magie met humor voor jong en oud, voor klein en groot publiek! De voorstellingen van Nicky zit vol met magische acts, komische slapstick, entertainment en daverende acties!

Na 1001 nachten vlieguren gemaakt te hebben, heeft Bibi Fairouz vele mensen mogen verwonderen. Op haar magisch “vliegend” tapijt reist ze de wereld rond om haar publiek te verbazen met goochelarij en waarzeggerij.

m_Vliegend Tapijt Nicky de Jong (6)

Er “vliegt” een vrouw op een tapijt… vele ogen zijn op haar gericht, het is het toch een wonderlijke gezicht. Ze parkeert haar tapijt en nodigt  groot en klein uit, om in een halve cirkel rond haar plaats te nemen. Als er naar haar idee voldoende toeschouwers aanwezig zijn, begint er een “magische show” voor jong en oud.

m_Vliegend Tapijt Nicky de Jong (7)

Bibi Fairouz kan haar spirituele gaven gebruiken om waar te zeggen en “vliegt” graag naar uw locatie. Doormiddel van een kaartleging waarbij de gast zelf de kaarten uit mag kiezen vertelt Bibi Fairouz een stuk over uw verleden, heden en toekomst en geeft Bibi antwoord op vragen die de gasten hebben waarin een aantal aspecten aan de orde kunnen komen zoals: levensdoelen, liefde, relatie, werk en privé situaties.

U vind het belangrijk dat uw gasten met een glimlach binnen komen? Kijk dan eens bij deze acts van Nicky.

m_Nicky de Jong (12)

Nicky is een behulpzame gastvrouw waar uw gasten niet om heen kunnen. Met een grote glimlacht heet zij uw gasten welkom, wijst zij hun de weg, begeleid zij hun naar de tafel of feestruimte.

Ontvangst op stelten Nicky de Jong

Wilt een act die opvalt, dan bent u bij Nicky aan het juiste adres. Een gastvrouw op stelten is een publiekstrekkers voor uw evenement. Nicky steekt hoog boven het publiek uit. Met veel interactie heet Nicky uw gasten warm welkom. 

Als theatermaakster werkt Nicky aan verschillende projecten. De volgende voorstellingen zijn te boeken:

Schatzoeken Brasser & de Jong (1)

Piraten Kapitein ‘Edward Seamus Penstroke’ en zijn stuurvrouw ‘Anna Jongeneel’ zijn al maanden op zoek naar een oude schat. Stap aan bord van ons Schip “De BubbelendeBadkuip”. En laat zeerovers en zeemonsters kennis maken met onze piratenpower.

Wilt u de Piratenvoorstelling ook op uw evenement, school of feest?
Nicky & Ydwer Senioren Programma - Op een mooie Pinksterdag (2)

Een programma met een lied of toch niet… Deze muzikale, cabaretesk theaterprogramma, is speciaal ontwikkelt voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! Zeer geschikt voor verschillende verzorgingshuizen en ontmoetingsplaatsen.

Wilt u deze voorstelling ook in uw verzorgingshuis, zaal, activiteitencentrum of op uw feest?
m_Kindervoorstelling Nicky & Willy

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze, magische en wonderlijke theatervoorstellingen geeft. Willy is de wat naïve en niet al te slim. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: “Nicky, de Luchtballonpiloot!”

Wilt u Willy & Nicky ook op uw school, feest, zaal of park?

Alle voorstellingen zijn uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 500 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 500 personen. Het geluid wordt 180 graden egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin.