Entertainer

Zoekt u entertainment voor uw : bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Nicky is een actrice met de vaardigheden van een entertainer. Dat betekent dat zij naast het werken met vaste scripts en regie, gespecialiseerd is in het spelen met haar publiek. Nicky creëert momenten van verbazing, verwondering en plezier. Veelzijdigheid en spontaan inspelen op situaties en gebeurtenissen, zoals: ontvangst acts, magisch entertainment, personages en living statue. 

Nicky bezorgt u, als vrouwelijke goochelaar(es), een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld.. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Vrouwelijke goochelaars zijn zeldzaam.

Magisch Entertainer in Close-up: Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit met interactie van uw publiek. 

Magie met humor voor jong en oud, voor klein en groot publiek! De voorstellingen van Nicky zitten vol met interactie. 

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling.

Na 1001 nachten vlieguren gemaakt te hebben, heeft Bibi Fairouz vele mensen mogen verwonderen. Op haar magisch “vliegend” tapijt reist ze de wereld rond om haar publiek te verbazen met goochelarij en waarzeggerij.

Er “vliegt” een vrouw op een tapijt… Vele ogen zijn op haar gericht, wat is het een wonderlijk gezicht. Ze parkeert haar tapijt en nodigt groot en klein uit, om rond haar plaats te nemen. Als er naar haar idee voldoende toeschouwers aanwezig zijn, begint “de magische show” voor groot en klein.

Bibi Fairouz kan haar spirituele gaven gebruiken om waar te zeggen en “vliegt” graag naar uw locatie op haar tapijt. Door middel van een kaartlegging waarbij de gasten zelf de kaarten uit mogen kiezen vertelt Bibi Fairouz iets over hun verleden, heden en toekomst. 

Een stelten act is een publiekstrekker voor uw evenement en steekt hoog boven het publiek uit.  Een stelten act kan ook voor vele verschillende gelegenheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een opening, festival, braderieën, winkelcentrum entertainment of bedrijfsevenementen. Nicky  denkt graag met u mee over een act die naadloos aansluit bij het thema of de gelegenheid van uw feest of evenement.

Steltenloper Ontvangst op stelten

U vindt het belangrijk dat uw gasten met een glimlach binnen komen? Een gastvrouw op stelten is een publiekstrekker voor uw evenement. Nicky geeft uw gasten een warm welkom. 

Steltenloper Magiër op stelten

Wilt u een act die opvalt, dan bent u bij Nicky aan het juiste adres. Nicky heeft diverse mogelijkheden op stelten. Zoekt u een stelten act in een andere thema? Geen probleem alles is bespreekbaar.

Steltenloper Dickens Echtpaar op stelten

De kerstvrouwen of het Dickens Echtpaar uit de 19e eeuw op Stelten. Het is werkelijk waar een pareltje om te zien. Beide acts als  solo en duo te boeken.

Als theatermaakster werkt Nicky aan verschillende projecten. De volgende voorstellingen zijn te boeken:

Een programma met een lied of toch niet… Dit muzikale, cabareteske theaterprogramma, is speciaal ontwikkeld voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! 

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze en magische theatervoorstellingen geeft. Deze voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor basisscholen, kinderdagverblijven, vakantie- en pretparken en (kinder)evenementen! 

Deze nieuwe theatervoorstelling is nog in de maak. Nicky is druk bezig om deze voorstelling uit te werken. Waar de theatervoorstelling over gaat en wanner deze voorstelling in première gaat zal binnenkort op deze pagina bekend gemaakt worden.