Entertainer

Zoekt u entertainment voor uw : bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Nicky is een actrice met de vaardigheden van een entertainer. Dat betekent dat zij naast het werken met vaste scripts en regie, gespecialiseerd is in het spelen met haar publiek. Nicky creëert momenten van verbazing, verwondering en plezier. Veelzijdigheid en spontaan inspelen op situaties en gebeurtenissen, zoals: ontvangst acts, magisch entertainment, personages en living statue. 

Nicky bezorgt u, als vrouwelijke goochelaar(es), een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld.. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Vrouwelijke goochelaars zijn zeldzaam.

Magisch Entertainer in Close-up: Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit met interactie van uw publiek. 

Magie met humor voor jong en oud, voor klein en groot publiek! De voorstellingen van Nicky zitten vol met interactie. 

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling.

Een stelten act is een publiekstrekker voor uw evenement en steekt hoog boven het publiek uit.  Een stelten act kan ook voor vele verschillende gelegenheden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een opening, festival, braderieën, winkelcentrum entertainment of bedrijfsevenementen. Nicky  denkt graag met u mee over een act die naadloos aansluit bij het thema of de gelegenheid van uw feest of evenement.

Ontvangst-act
Piccolo style voor een glimlach op ieders gezicht ; duo of solo

Piraten
Op zoek naar hun schat(je) ; duo of solo

Magiër op stelten
Zorgt voor verwondering ; solo

Meterslange zeevrouw
Maar waar zijn haar matrozen? ; solo

Hollandse kaasmeisjes
Zetten de boel letterlijk en figuurlijk op stelten ; duo of solo

De kerstvrouw(en)
Voor een echt Kerstgevoel ; duo of solo

Dickens Echtpaar
Uit de 19e eeuw op Stelten. Het is werkelijk waar een pareltje om te zien.

 

U kunt Nicky inhuren op stelten voor een (bedrijfs)evenement, bruiloft, beurs, ladiesnight, of noem maar op.

Als theatermaakster werkt Nicky aan verschillende projecten. De volgende voorstellingen zijn te boeken:

Een programma met een lied of toch niet… Dit muzikale, cabareteske theaterprogramma, is speciaal ontwikkeld voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! 

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze en magische theatervoorstellingen geeft. Deze voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor basisscholen, kinderdagverblijven, vakantie- en pretparken en (kinder)evenementen! 

Deze nieuwe theatervoorstelling is nog in de maak. Nicky is druk bezig om deze voorstelling uit te werken. Waar de theatervoorstelling over gaat en wanner deze voorstelling in première gaat zal binnenkort op deze pagina bekend gemaakt worden.