Theatermaakster

Theater laat je lachen, ontroeren, het zet je aan het denken en kan je even meenemen uit je eigen leven en gedachtes. Nicky is actrice, theatermaakster en entertainer, die combinaties zorgen voor bijzonder voorstellingen en invullingen aan projecten.

Lees en bekijk hier meer over al haar gemaakte projecten:

Deze voorstellingen kunnen nog steeds geboekt worden:
Nicky & Ydwer Senioren Programma - Op een mooie Pinksterdag (2)

Een programma met een lied of toch niet… Dit muzikale, cabareteske theaterprogramma, is speciaal ontwikkeld voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! Zeer geschikt voor verschillende verzorgingshuizen en ontmoetingsplaatsen.

Wilt u deze voorstelling ook in uw verzorgingshuis, zaal, activiteitencentrum of op uw feest?

m_Kindervoorstelling Nicky & Willy

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze en magische theatervoorstellingen geeft. Willy is wat naïve en niet al te slim. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: “Nicky, de Luchtballonpiloot!” Zij reist rond en ziet wonderlijkste personen vanuit haar wonder-luchtballon.

Wilt u de show van Willy & Nicky ook op uw school, feest, zaal, park of evenement?

Alle voorstellingen zijn uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 500 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 500 personen. Het geluid wordt 180 graden egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin.