Theatermaakster

Theater laat je lachen, ontroeren, het zet je aan het denken en kan je even meenemen uit je eigen leven en gedachtes. Nicky is actrice & theatermaakster die combinaties zorgen voor bijzonder voorstellingen en invullingen aan projecten met als basis magie. Ook geschikt voor uw bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Nicky bezorgt u, als Lady of Magic (goochelaar) een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten. Een korte show of magie langs de tafels, bijvoorbeeld.. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Vrouwelijke goochelaars zijn zeldzaam.

Magisch Entertainer in Close-up: Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit met interactie van uw publiek. 

Magie met humor voor jong en oud, voor klein en groot publiek! De voorstellingen van Nicky zitten vol met interactie. 

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling.

Een programma met een lied of toch niet… Dit muzikale, cabareteske theaterprogramma, is speciaal ontwikkeld voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! 

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze en magische theatervoorstellingen geeft. Deze voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor basisscholen, kinderdagverblijven, vakantie- en pretparken en (kinder)evenementen! 

Deze nieuwe theatervoorstelling is nog in de maak. Nicky is druk bezig om deze voorstelling uit te werken. Waar de theatervoorstelling over gaat en wanner deze voorstelling in première gaat zal binnenkort op deze pagina bekend gemaakt worden.