Als theatermaakster werkt Nicky aan verschillende projecten, bekijken haar projecten op deze pagina:

Schatzoeken Brasser & de Jong (1)

Piraten Kapitein ‘Edward Seamus Penstroke’ en zijn stuurvrouw ‘Anna Jongeneel’ zijn al maanden op zoek naar een oude schat. 

Stap aan bord van ons Schip “De BubbelendeBadkuip”. En laat zeerovers en zeemonsters kennis maken met onze piratenpower.

Ga met hen mee op avontuur en ontdek de oude verloren schat ‘Van Toen’.

Deze voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor basisscholen, kinderdagverblijven, vakantie- en pretparken en (kinder)evenementen! 

Nicky maakt en speelt deze voorstellingen samen met Sasja Brasser.

Tijdsduur: 
In overleg.

Doelgroep:
3-10 jaar

Wilt u de Piratenvoorstelling ook op uw evenement, school of feest?
Nicky & Ydwer Senioren Programma - Op een mooie Pinksterdag (2)

Een programma met een lied of toch niet…

Deze muzikale, cabaretesk theaterprogramma, is speciaal ontwikkelt voor mensen op leeftijd en mensen met dementie. Vol variété en bekende pareltjes, die niet vergeten mogen worden! Zeer geschikt voor verschillende verzorgingshuizen en ontmoetingsplaatsen zetten Nicky & Ydwer een vrolijke en muzikale liedjesvoorstelling neer, die iedereen meeneemt langs de bekendste hits van toen!  “Het Dorp”, “M’n Opa” , “Droomland”.. Allemaal passeren ze de revue en zullen ze weer klinken als toen! Voor alle ouderen een feest der herkenning!

Door onze kennis in de ouderenzorg en onze geruime entertainment ervaring hebben wij een uniek theaterprogramma!

Nicky maakt en speelt deze seniorenvoorstellingen samen met Ydwer Bosma.

Tijdsduur: 
In overleg.

Doelgroep:
Senioren

Wilt u deze voorstelling ook in uw verzorgingshuis, zaal, activiteitencentrum of op uw feest?
m_Kindervoorstelling Nicky & Willy

Willy en Nicky, een duo dat hilarische, interactieve, doldwaze, magische en wonderlijke theatervoorstellingen geeft. Willy is de wat naïve en niet al te slim. Gelukkig krijgt Willy gezelschap van zijn beste vriendin: “Nicky, de Luchtballonpiloot!”

Zij reist rond en ziet de wonderlijkste personen vanuit haar giga-wonder-luchtballon. Nicky is dol op knotsgekke grappen en capriolen en is de eigenares van een magische pet. Met haar propellertje er bovenop kan zij o.a. het weer voorspellen, haar luchtballon laten opstijgen en nog veel meer…

Deze voorstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor basisscholen, kinderdagverblijven, vakantie- en pretparken en (kinder)evenementen! 

Nicky maakt en speelt deze voorstellingen samen met Ydwer Bosma.

Tijdsduur: 
In overleg.

Doelgroep:
3-10 jaar

Wilt u Willy & Nicky ook op uw school, feest, zaal of park?

Alle voorstellingen zijn uitgevoerd met een BOSE geluidsset: 500 watt vermogen. Voor gebruik in zalen tot 500 personen. Het geluid wordt 180 graden egaal verspreid,  zodat het achterin even goed te horen is als voorin.

Nicky organiseert  en speelt een rol in het magisch weekend samen met Sasja Brasser, waar toveraars studenten worden opgeleid en mee worden genomen in een spannend verhaallijn, waarvan zij zelf deel van uit maken.