Zoekt u een Goochelaar voor uw: bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Vrouwelijke Goochelaars zijn uniek. Boek geen Goochelaar maar Lady of Magic Nicky de Jong! Magisch Entertainster Nicky laat u verbazen en verwonderen door haar hilarische vingervlugheid. Zij geeft uw evenement een magische en komische tint. Zij is een professionele goochelaar die exact weet hoe zij haar publiek kan entertainen en verbazen met haar magie.  Een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten.

Een voorstelling, Podium act of magie langs de tafels. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Nicky maakt uw evenement een groot succes en onvergetelijk!

Video afspelen

Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit. U komt ogen te kort. Wat is werkelijkheid? En wat is bedrog? Vol interactie want Nicky loopt tussen de gasten door met haar magisch tafel vol kaarten, elastiekjes, balletjes, bekertjes en toverzout.

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling. Dit werkt heel goed als introductie voor, of ter afsluiting van “Tafel Goochelen”.

Geniet mee van deze up-tempo goochelvoorstelling vol interactie, humor en magie. De voorstelling is aangepast naar de doelgroep en geschikt voor jong en oud, voor klein en groot publiek! 

Nicky de Jong (1993) groeide op in Noord-Holland. Theater interesseerde haar al op jonge leeftijd. Zo heeft Nicky van haar zevende tot zijn zeventiende lessen gevolgd bij de NKT Theaterschool te Purmerend. Naast haar reguliere zorgopleiding volgde zij verschillende professionele workshops. Vervolgens rondde Nicky in 2014 de Acteursschool in Amsterdam af.
 
Al rond haar 10e jaar had Nicky het goochelen in haar vingers. Haar eerste aangeleerde truc vertoont Zij nu, als professioneel goochelaar, nog steeds met veel plezier en met groot succes. Het allerbelangrijkste voor Nicky is dat het publiek zich goed vermaakt. De vingervlugge en verbazingwekkende trucs zijn natuurlijk leuk en heel belangrijk, maar het gaat vooral om het entertainment. Nicky besteed daarom ook veel aandacht aan de presentatie, de interactie met het publiek en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Zo geeft zij uw evenement een magische en komische tint.
 
Met magie creëert zij al jaren een glimlach op het gezicht van haar publiek.

★★★★★
Kwaliteit & succes gegarandeerd
Houdt rekening met uw wensen
Speelt in op alle doelgroepen
Professioneel en vakkundig
Meer dan 15 jaar ervaring
Verrassend & veelzijdig
★★★★★