Zoekt u een Goochelaar voor uw: bedrijfs- of particulier feest, beurs, huwelijk, jubilea, opening, receptie of vul zelf maar in…

Vrouwelijke Goochelaars zijn uniek. Boek geen Goochelaar maar Lady of Magic Nicky de Jong! Magisch Entertainster Nicky laat u verbazen en verwonderen door haar hilarische vingervlugheid. Zij geeft uw evenement een magische en komische tint. Zij is een professionele goochelaar die exact weet hoe zij haar publiek kan entertainen en verbazen met haar magie.  Een wonderlijke ervaring waar u en uw gasten nog lang over zullen napraten.

Een voorstelling, Podium act of magie langs de tafels. De focus wordt niet alleen gelegd op de truc; het gaat om de gehele presentatie. Nicky maakt uw evenement een groot succes en onvergetelijk!

Video afspelen

Magie waar u met uw neus letterlijk en figuurlijk bovenop zit. U komt ogen te kort. Wat is werkelijkheid? En wat is bedrog? Vol interactie want Nicky loopt tussen de gasten door met haar magisch tafel vol kaarten, elastiekjes, balletjes, bekertjes en toverzout.

It’s Showtime! Nicky als Magisch Entertainer op het podium of  in een theatertje. Met een korte voorstelling. Dit werkt heel goed als introductie voor, of ter afsluiting van “Tafel Goochelen”.

Geniet mee van deze up-tempo goochelvoorstelling vol interactie, humor en magie. De voorstelling is aangepast naar de doelgroep en geschikt voor jong en oud, voor klein en groot publiek!